Kapcsolat és rólunk

ev_kapcsolat

Magyarország rengeteg kincse vár felfedezésre!

Ha kérdésed van, hívj: 06 70 / 295-4549

vagy írj nekünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

KÜLDETÉSÜNK

Az Élmény Velünk programot a gyerekek-, az utazás- és a haza iránti szeretet hozta életre.

Kovács-Mitter Szilvia vagyok, kétgyerekes édesanya és utazási tanácsadó. Amikor Lillával megálmodtuk a programot, arra törekedtünk, hogy Magyarország valódi kincseit bemutatva, életreszóló élményeket nyújtsunk 6-11 éves gyermekeknek. Saját gyerekkori élményeinket és anyaként megszerzett tapasztalatainkat szőttük bele.

Célunk, hogy Magyarországot megismerjék és megszeressék a gyerekek nyári táboraink, osztálykirándulásaink alatt. Mindezt úgy, hogy életreszóló élményeket vigyenek magukkal, amire felnőttként is szívesen emlékeznek vissza. Világlátásuk szélesedjen. Büszkék legyenek arra, hogy ide születtek. Szerezzenek barátokat és egy összetartó, egymást segítő közösséggé kovácsolódjanak össze.

Azt gondoljuk, hogy élmények útján hihetetlen mennyiségű információt, hasznos tudást képes egy gyermek befogadni, amit később kamatoztatni tud az életében.

Álmunk, hogy minél több gyerek részese legyen ennek a kalandnak, vigyen haza egy kis hazai vidéki életérzést szüleinek!

Úgy állítjuk össze kirándulásainkat, mintha saját gyermekeinknek szerveznénk. Az előkészületekbe őket is bevonjuk. Véleményükkel sokat segítenek. Így születhetnek meg ezek a 100%-ban gyerekbarát programok. Az általunk ajánlott programokat, helyszíneket ajánlások útján személyesen járjuk be. Mindenből a legjobbat választjuk ki, a biztonságra nagy hangsúlyt fektetünk. Partnereink magyar gazdák, gazdasszonyok, helyi kismesterek, kézművesek és élménypedagógiai programot nyújtó gyerekbarát múzeumok.

Kisgyerekes anyaként tudjuk, milyen problémát jelent a nyári szünet idejére a gyerekek elhelyezése, a megfelelő tábor kiválasztása. Ebben szeretnénk segíteni a változatos, élmény alapú nyári táborainkkal, ahol nemcsak a hangulat fergeteges, hanem a gyerekek új világokat ismernek meg, sőt új barátokra lelnek. És ezekkel a barátokkal nem szakad meg a kapcsolat, mert lesz újra tábor! Felkészült, szuper gyerekbarát táborvezetők kalauzolják a gyerekeket, ahol a programok között a sportté, a csapatjátékoké a főszerep.

Célunk a tanítók munkájának segítése is. Ismerjük emberfeletti munkájukat. Szívük-lelkük beleadják, hogy megfelelő alapokkal indítsák gyerekeinket. Megérdemlik, hogy az osztálykirándulásaikon kikapcsolódjanak, hogy aztán újult erővel folytassák gigászi munkájukat, felhasználva az ott látottakat, átélt élményeket. Ezért szeretnénk az osztálykirándulások szervezésének terhét levenni vállukról. Jól megérdemelt pihenést, aktív kikapcsolódást biztosítani számukra. Mindezt úgy, hogy a kirándulások számukra is élvezetesek, változatosak legyenek új módon bemutatva hazánkat. Ehhez tanítók és élménypedagógus véleményét kikérve állítjuk össze osztálykirándulásainkat.

Olyan osztálykirándulásokat álmodtunk meg, ahol a gyerekek világlátása szélesedik. Magyar gazdák mutatják be farmjukat, állatgondozáson vesznek részt a gyerekek, a veteményesben megnézik mi hol terem, megkóstolják a zöldségeket, gyümülcsöket, háztáji termékeket, a gazdasszonnyal kenyeret gyúrnak vagy lángost sütnek, kismesterrel találkoznak saját műhelyében és közben észrevétlen csapattá kovácsolódnak össze. Egy farmon eltöltött nap élményeit, tapasztalásait pedig az iskolában és az életben is jól tudják hasznosítani.

Hisszük, hogy a gyerekeknek jót tesz a friss falusi levegő. Hisszük, hogyha egy falusi kismester a mesterségét bemutatja a gyerekeknek a saját műhelyében, akkor egy új világ tárul eléjük. Együtt alkotva pedig csodás dolgok születnek!

Céges adatok:
Kovács-Mitter Szilvia e.v.
Regisztrációs szám: 36619282, Adószám: 66610878-1-42
Cím: 1063 Budapest, Szondi utca 58.
E-mail: info (kukac) elmenyvelunk.hu
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-83689/2015.
Weboldal szolgáltatója: Tárhelypark Kft. www.tarhelypark.hu