Táborvezetőink

Táborvezetők

Szeretnénk nektek bemutatni táborvezetőinket. Olyan fiatalokat kerestünk maguk mellé, akik szívesen  foglalkoznak gyerekekkel, és  akikre saját gyermekeinket is nyugodt szívvel rábízhatjuk.

 

Dori

Dóri vagyok, 21 éves. Jelenleg az ELTE harmadéves spanyol és magyar mint idegen nyelv szakos hallgatója vagyok és tanári pályára készülök.

A Babilon Centerben animátorként dolgozom, ahol interaktív élményprogramokat vezetek, ezért sok időt töltök gyermekek között. Lelkes, türelmes vagyok, és jól megértetem magam velük.

Várlak a táborban, hogy együtt töltsünk egy élményekben gazdag nyarat! :-)

 

Vera

Vera vagyok, az ELTE spanyol és néprajz szakán tanulok, tanárnak készülök. Ezen kívül néptáncolok, ami igen meghatározó az életemben. Szeretek gyerekekkel foglalkozni,  önkéntesként dolgoztam már korábban is táborban.

Gyere el táborainkba és szerezz életre szóló élményeket velünk!

 

KareszKaresz vagyok, harmadéves egyetemista. Ha nagy leszek, történelemtanár leszek. Dóritól hallottam először az Élmény Velünk táborokról és egyből megtetszett az ötlet. Nyári táborokat vezetni alsós kisdiákoknak, izgalmas programokkal? Naná!
Szeretném, ha az egyhetes nyári táboraink alatt igaz barátságok születnének és jó csapattá kovácsolódnának össze a gyerekek.

Fedezzük fel együtt Magyarország kincseit!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.