TOP3 gyerekkönyv a könyvespolcunkról

Nagyon örülünk neki, hogy saját gyermekeinknek is sikerült átadnunk az olvasás szeretetét. A könyvespolc roskadozik a képeskönyvek, mesekönyvek súlya alatt. Jankát nehéz döntés elé állítottuk, megkértük, hogy válassza ki az aktuális három kedvenc könyvét.

Top3 gyerekkönyv
1. Rosie Banks: Csodasüti cukrászda

A Titkos királyság igazi, lányoknak való sorozat. Minden megtalálható benne, ami egy kislány fantáziáját foglalkoztatja: mesebeli birodalom, varázslat, gonosz királynő, unikornisok. És természetesen három jó barátnő, akik a Titkos Királyság segítői.

A nyári nap-éjforduló hihetetlen fontos dátum ebben a mesés kalandban. Sőt! Varázslat, Trixi a tündérmanó és még 6 titkos hozzávaló kell, hogy a jó király újra a régi legyen!

2. Geremino Stilton: A szeretet ereje –Harmadik utazás a Fantázia Birodalmába

Biztosak vagyunk benne, hogy legalább nálatok is ott csücsül a polcon Geronimo Stilton történetei közül. Nem volt könnyű egyetlen könyvet választani a sorozatból. :-)

Hogy hogy kerül Geronimo egy pizzavacsora után a Fantázia Birodalmába újra?
Ott sok-sok segítője akad, hogy visszaszerezze a Tündérek hercegnőjét a gonosz boszorkánytól, hogy újra Tavasz legyen. Alga-Bella csodálatos hajóján szelik át a tengert, sárkányt kell idomítania, a borzalmas Rémálmok Birodalmán vezet át útja. És hogy hogy kerül Csizmás kandúr is a történetbe? Érdemes elolvasni.

3. Tutanhamon nagymamája

Bat Pat sorozat, a borzongást kedvelő 7-10 éveseknek. Aki szereti Geronimo kalandjait, ezt a sorozatot is szívesen kézbe veszi majd.

Bat Pat, egy szeretnivaló, mókás kis denevér, újabb és újabb rejtélyes kalandba keveredik. Ezúttal a Fogville-i Múzeumban egy ókori  egyiptomi királynő titokzatos múmiája okoz bonyodalmakat.

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.